Sayfalar

12 Ekim 2011 Çarşamba

Ufak Bir Başlangıç :)

Nereden başlasam, nasıl anlatsam çok düşündüm. Dakikalarca ekrana baktım, kafamda cümleleri toparladım, beğenemedim, kafamı sallayıp vazgeçtim. Zaten bu kararsızlığım ve korkaklığım yüzünden tam 1 yıldır bekliyorum ya. :) En sonunda ' aman nasıl olursa olsun bu daha başlangıç ' dedim ve bütün cesaretimi topladım. :)


Amacım 'blogger' olarak anılmak değil, çünkü bunun kolay bir şey olmadığını çok iyi biliyorum. Sadece ufak tefek de olsa bir şeyler paylaşabilmek ya da kendime yeni bir uğraş yaratabilmek istiyorum. Yeni bir renk, yeni bir hayat gibi aslında. Heyecan verici olduğu bir gerçek. :) 


Tam 1 yıldır çok fazla blog inceledim, çok fazla kişiyi takip ettim. Zaten en büyük örneğim sevgili ablam STU ;) yani Sihem Tachouli Usta / Yasam Stil :) Onun azminin çeyreği bende olsaydı bugüne kadar çoktan bu işlere girişmiş olurdum zaten. :) Çok fazla başını şişirdim bu konuda onun, o yüzden kendisine de teşekkür ediyorum bol bol :) Benim kaprisimi çekmek kolay değildir :) 


Uzun lafın kısası değişik bir macera bu benim için, belki kısa sürecek belki de çok uzun, belli olmaz. Sonuçta ben de Didem Tachouli'yim :) ne yapacağım hiç belli olmaz :)

4 yorum:

  1. hayırlı olsun efendim ( :

    YanıtlaSil
  2. Yazini basinda "harika isler yapan cok tatli ablan´a danisabilirsin", diye yazicaktim ;) Hosgeldin Didemcim,gerci cok olmus ama ben daha yeni ögrendim ;)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim :) hepinizi ayrı ayrı örnek alıyorum kendime :) şanslıyım ki çok başarılı kişiler var etrafımda :)

    YanıtlaSil